don't let the stress break you

Adaptatieprogramma en stressmanagement

Personeel dat langdurig onder extreme en verzwarende omstandigheden hun werkzaamheden verricht kan te maken krijgen met verschillende stressoren die consequenties kunnen hebben voor zowel de lichamelijke als de psychische gezondheid. Om zowel zakelijk als priv├ę inzetbaar te blijven en adequaat te blijven functioneren heeft Educoach een tailormade adaptatieprogramma ontwikkeld. Het adaptatieprogramma wordt u aangeboden op onze unieke trainingslocatie in Noorwegen.

Het adaptatieprogramma is gericht op het bevorderen en bewaken van de mentale fitheid van personeel dat langdurig onder zware en stressvolle omstandigheden werkzaamheden verricht. Ook is het programma bedoeld om erkenning te geven aan de geleverde inspanning en aan het recht op (na)zorg, onder andere door het geven van aandacht, respect en waardering in de vorm van intensieve gespreksvoering, het geven van training en psycho-educatie en een recreatief ontspanningsprogramma.

Het adaptatieprogramma bestaat uit een 4-daagse expeditie naar Noorwegen waar onze psychologen, gedragswetenschappers en lifecoaches u van dienst zijn om samen met u er een onvergetelijke en leerzame expeditie van te maken. Het adaptatieprogramma kan zowel individueel als in groepsverband (max 10 personen) aangevraagd worden. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten of anderszins een vraag heeft, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier of te bellen.