Waarom Educoach

Specialisten in het stressgerelateerde functiegebied

Onze medewerkers kennen het speelveld waarin zij acteren en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring als bijvoorbeeld militair bij Elite-eenheden van de Krijgsmacht of psychologisch adviseur voor stressgerelateerde beroepen. Zij weten exact wat er speelt in de markt en zijn als geen ander in staat uw problemen boven tafel te krijgen, door zich goed in te leven in uw organisatie en uw bedrijfscultuur en de taakstelling binnen de functie.

Modulaire inzet van begeleidingsinstrumenten

Educoach heeft diverse begeleidingsinstumenten ontwikkeld die modulair kunnen worden ingezet naar gelang het betreffende functiegebied. Daarnaast biedt Educoach in samenwerking met Eduquest ook “tailor made” assessment- en developmentcentres voor verschillende stressgerelateerde functies.

Transparantie en continuïteit in procedures, snelle doorlooptijd

De continuïteit in procedures is bij Educoach geborgd doordat elke medewerker beschikt over een vaste back-up. Door de kwaliteit van onze database, de proactieve houding van onze coaches en een realistische tijdsplanning zijn wij in staat om de doorlooptijden bij procedures kort te houden.

Ook oplossingen voor in- door- en uitstroom

In een steeds flexibeler arbeidsmarkt zien wij een toename in de vraag naar integrale oplossingen. Educoach verzorgt in samenwerking met Eduquest zowel uw in- door- en uitstroomproces en kan bemiddelen tussen de diverse disciplines.

Vaardigheden en ontwikkelpotentieel inzichtelijk door uitgebreide rapportage

Als u zich een oordeel wilt vormen over een medewerker is, naast een coachingtraject, een assessment een uitstekende methode om talent en ontwikkelpotentieel inzichtelijk te maken. Educoach en Eduquest combineren verschillende testmethoden met een diepte-interview en één of meerdere praktijksimulatie(s) gedurende meerdere dagen waarbij de kandidaat wordt getest op diverse vaardigheden en karaktereigenschappen die cruciaal zijn voor het werken in een stressvolle omgeving. Door de uitgebreide rapportage krijgt u als opdrachtgever inzichtelijk in hoeverre een kandidaat geschikt is om de werken in een bepaald functiegebied c.q. voor een specifieke functie. Desgewenst wordt in de rapportage aangegeven in hoeverre er een ontwikkelingspotentieel aanwezig is bij de betreffende kandidaat.

Educoach, specialist in de wereld van stressgerelateerde beroepen;

  • Begeleiding en coaching bij PTSS
  • Burn out, overspannen en het voorkomen hiervan
  • Coaching bij stressgerelateerde beroepen