Over ons

Educoach bestaat uit een team specialisten met ervaring in domein van stressgerelateerde beroepen. Onze coaches hebben ruime ervaring in conflictgebieden en vele mensen begeleid in wereld van stressgerelateerde beroepen, op executief-, senior- en directieniveau.

Naast een vaste kern van coaches beschikken wij ook over flexibele schil met eigen specifieke specialiteit om een integraal pakket aan te kunnen bieden.

Uw partner voor HRM-service in stressgerelateerde beroepen en situaties

Educoach is uw partner in stressmanagement. Wij begeleiden mensen in stressgerelateerde situaties en beroepen in elke fase van hun carrière: starters, professionals, managers/specialisten en senior level.

Educoach biedt een aantal inzichtelijke, specifiek op de doelgroep afgestemde begeleidingsmethodieken die gemakkelijk tegelijkertijd inzetbaar zijn. Onze werkwijze kenmerkt zich door een transparant proces: u weet van tevoren wat u van ons kunt verwachten.

De voordelen van Educoach:

  • Gespecialiseerde assessors en psychologen met ruime ervaring in stressgerelateerde beroepen en situaties;
  • Modulaire inzet van begeleidingsinstrumenten;
  • Transparantie en continuïteit in procedures, snelle doorlooptijd;
  • Naast coaching en stressmanagement ook oplossingen voor in- door- en uitstroom;
  • Vaardigheden, ontwikkelpotentieel en oplossingen inzichtelijk door uitgebreide rapportage.

Specialist in begeleiding van personeel in stressgerelateerde beroepen

Educoach is specialist in de begeleiding van vast en tijdelijk personeel in de wereld van stressgerelateerde beroepen. Medewerkers kunnen overspannen raken, krijgen te maken met een burn out of lijden aan PTSS (posttraumatische stressstoornis) bijvoorbeeld. Stressmanagement vraagt om een gedegen aanpak.

Educoach, met ruime ervaring in stressmanagement, coaching en loopbaanbegeleiding van personeel bij stressgerelateerde beroepen zoals Special Forces, Brandweer, Politie, Beveiligers, maar ook medisch (ambulance) personeel etc. biedt een aanpak die toegesneden is op de situatie en wensen van de klant. Als specialist biedt Educoach HRM-oplossingen voor alle stressgerelateerde branches, waaronder (semi) overheid, internationale functies, beveiligingswezen, medische sector, enz. Door een jarenlange ervaring als assessor en coach in deze sector, is een brede en specialistische kennis opgebouwd op selectie en development bij stressgerelateerde beroepen en situaties.

Onze assessors gebruiken hun eigen kennis, ervaring en geavanceerde technische oplossingen voor het vinden van de juiste oplossing voor uw personeel.

Wanneer u vragen heeft of kennis wilt maken om de mogelijkheden te bespreken, kunt u ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op deze website. Wij staan u graag te woord!